Game of the Gap

Kurset Game of the Gap gir deg en unik mulighet til å bli bedre kjent med både kropp og sinn, gjennom mental og fysisk trening. På bare tre måneder får du teknikker som hjelper deg til en naturlig sterk kropp, og et fleksibelt sinn. Øvelsene er enkle og fokuserer ofte på spill og lek, det er uformelt og kreves ingen forkunnskaper av deltakerne. 

Pris
Kr 3 700,- Prisen inkluderer en individuell coachingtime med Kyrre Texnæs til verdi av kr 1 500,-. Tilbudet gjelder i kursperioden.
Tid og sted
Kurset varer fra 16. mars – 22. juni, og holdes i Kyrre Texnæs Studio. Adressen er Vulkan 30, 0175 Oslo (Rett ved Mathallen).
Innhold
3 måneder intensivt kurs. Torsdager fra kl 1700 – 1900. Vårens kurs fullbooket, sett deg på venteliste for høsten.
Kyrre lærer deg hvordan

• Bli kvitt stress, få ro i kroppen og klarhet i tankene
• Kroppens følelser og tanker former kroppsspråk og kommunikasjon
• Oppnå mental klarhet og bli kvitt gamle tankemønstre
• Kontrollere intuisjonen og stole på den
• Du trener mentalt, slik de aller beste gjør

Kurset er for deg som

Kurset er for alle som ønsker å lære mer om, og utvikle spesielle egenskaper, som ønsker mer overskudd og energi, og ikke minst ro og oppmerksomhet til å møte både personlige og profesjonelle utfordringer.

Hvordan jobber Kyrre?

Kursleder er Kyrre Texnæs, erfaren mental trener, prisbelønnet danser og koreograf og erfaren foredragsholder for næringsliv og organisasjoner. Kyrre er kjent for sin humoristiske og engasjerende undervisning, og sin unike evne til å motivere og inspirere deltakerne.

Les mer om Kyrre her

Meld deg på

Ta kontakt med Kyrre for mer informasjon og påmelding.

Meld deg på