Movers Entrepreneurship

Movers Entrepreneurship er for kreative entreprenører som vil nå nye markeder. Du får sparring på hva som vil bringe deg framover, både for den kreativt utøvende og for business-delen av virksomheten din.

Pris
470 NOK. Betales til konto 2351.75.29869 eller Vipps nr 116448. Merk innbetalingen med din mailadresse og “Movers Entrepreneurship”.
Tid og sted
Lørdager start kl 1030 til kl 1345 følgende datoer i 2018: 6. januar, 3. mars, 5. mai, 16. juni, 25. august, 6. oktober, 24. november. Holdes i Kyrre Texnæs Studio på Vulkan.
Innhold
Sju lørdager gjennom året. Kursleder er Kyrre Texnæs.
Hvem er Kyrre?

Kursleder er Kyrre Texnæs, erfaren mental trener, prisbelønnet danser og koreograf og erfaren foredragsholder for næringsliv og organisasjoner. Kyrre har jobbet med arts & business siden 2001 og har blitt beskrevet som en pioner innen feltet kreativt entreprenørskap.
Les mer om Kyrre her

Kurset er for deg som

Movers Entrepreneurship er for kreative entreprenører, kunstnere og movers som vil profesjonalisere det de digger å gjøre. På nettet er det gode kurs for entreprenørskap overalt. Dessverre er det gjennomføringsevnen og det å være en del av et aktivt miljø som stopper de fleste. Vi har dette miljøet, vi er en gjeng knyttet til Kyrre Texnæs Studio som samles jevnlig for å hjelpe hverandre til å profesjonalisere og utvikle virksomheten til hver enkelt. Du kan være med!

Kyrre lærer deg hvordan

• Du kan kommunisere for å gjøre kunnskapen din mer verdifull
• Du kan beholde 100% integritet i uttrykket ditt
• Forstå behovene i næringsliv og organisasjoner
• Du kan lære av næringslivet og bli mer profesjonell
• Bruke systemer for å gjøre drømmen din til virkelighet

Meld deg på

Ta kontakt med Kyrre Texnæs Studio for mer informasjon og påmelding.

Meld deg på