Organisasjon i bevegelse

Organisasjon i bevegelse er et annerledes og effektivt konsept for bedrifter og organisasjoner, der fysisk og mental trening er skreddersydd for typiske utfordringer i næringslivet.

Unik undervisningsform

Organisasjon i bevegelse er et treningsprogram om forståelsen av samspillet mellom bevegelse og bevissthet, både på individ- og gruppenivå. Treningen er en blanding av foredrag og workshops, hvor de ansatte deltar aktivt gjennom alle moduler.

Organisasjon i bevegelse går over fire moduler, og innholdet skreddersys i forhold til den enkelte bedrifts utfordringer og situasjon.


Modul 1
  • Arbeidsglede, motivasjon og inspirasjon – hvordan kan du gjenskape en positiv tilstand ved hjelp av både fysisk og mental bevegelse.
  • Bedriftskultur – hvilke egenskaper og styrker er typiske og ønskelige for deres bedrift, og hvordan kan disse forsterkes gjennom fysisk og mental bevegelse.
  • Kommunikasjon – hvordan kommuniserer vi med oss selv og hverandre?
Modul 2
  • Selvledelse – gjennom mentale og fysiske øvelser ser vi hva som typisk driver deg framover, hvilke personlige mål du har og hva du trenger fra de du leder og fra de som leder deg.
  • Visjon og verdier — vi leder visjon og verdier til konkrete tanke- og bevegelsesmønstre./li>
  • Mestring og endring – vi trener på å komme i rett tilstand til rett type oppgave og utfordring.
Modul 3
  • Strategi og tid — fysiske øvelser som styrker hjernens evne til å prioritere tid og oppgaver.
  • Prosessledelse – hvordan lede en gruppe mennesker fysisk i rommet, som gir deltakerne både eierfølelse og felles skapervilje.
  • Presentasjonsteknikk – tydelig budskap og troverdighet gjennom både fysisk og mental tilstedeværelse.
Modul 4
  • Etikk og samfunnsansvar – hvordan små bevegelser kan bli store og sammenhengene mellom dynamikker i enkeltmennesket, organisasjonen og samfunnet.
  • Trender – hvordan kan bedriften surfe på de bevegende kreftene i samfunnet og bidra til å styre oss mot en bærekraftig verden, jfr FNs 17 mål for 2050.
  • Bidrag – en avsluttende film og eventuelt forestilling der deltakerne formidler bedriftens budskap og bidrag mot en bærekraftig verden.

Kursleder

Kursleder er Kyrre Texnæs, bevegelsesekspert, erfaren mental trener, prisbelønnet danser og koreograf med lang erfaring fra toppidrett og som foredragsholder for næringsliv og organisasjoner. Kyrre er anerkjent for sin humoristiske og engasjerende undervisning, og sin unike evne til å motivere og inspirere deltakerne.

Les mer om Kyrre

Pris, tid og sted

Det er fire samlinger og fire timer per samling som gjennomføres hos bedriften eller i Kyrre Texnæs Studio etter avtale.

5 – 12 deltakere: 27 500 NOK pr samling
12 – 30 deltakere: 34 700 NOK pr samling
30 – 40 deltakere: 42 500 NOK pr samling
Mer enn 40 deltakere: Pris etter avtale

Inkludert i prisen er 50% rabatt på en individuell coachingtime med Kyrre Texnæs til verdi av kr 1 500,-. Gjelder alle deltakere i kursperioden.

Bestill i dag

Skreddersy et opplegg for din bedrift. Send en mail eller slå på tråden for en uforpliktende prat.

SI HEI